Börja med att blanda alla ingrediensertillgriljeringeni en skål. Lägg laxfiléni en ugnsfast form, bred ut griljeringen på hela laxsidan och strö över lite extra ströbröd
Som avslutning på vår Italieninspirerandemåltid bjöd vi på fyllda ugnsbakadefikon från den utomordentligt bra boken BringingItaly Home av Ursula Ferrigno
Torsdag igen, och mintid som julledig börjar dra sig mot sitt slut. På måndag får jag nästa hemtenta, och veckan kommer därför ägnas åt att få till den så bra som möjligtinnan fredagen dyker upp med inlämningstideni högsta hugg
Skär ett kryss i varje fikon och stick ner en timjankvist. Vispaihopingrediensernatillvinägretten. Servera fikonen med hallonvinägrett och rivenpecorino
Blanda all frukt med lagen och marinerai någon timmeinnanservering. Skala blodgrapefrukt, apelsiner och clementiner med kniv så allt det vita kommer bort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.