Skär den andra citronen i skivor och klyfta lökarna och lägg ner lök och citronskivor i formen tillsammans med de gröna bönorna, blomkålsbuketterna och vitlöksklyftorna
0,5 röd chili (beroende på tycke och smak). 4 port röd quinoa, kokt. Rostade solrosfrön1 dl solrosfrön 1 msk neutral olja 0,5 röd chili (beroende på tycke och smak) 1 tsk salt. Servering4 port röd quinoa, kokt
När du fått en halvslät smet i mixerskålen blandar du i bönor, mjöl och panko med sked. Blanda alla ingredienser förutom bönor, mjöl och panko i en mixer
Nu är det förvisso en del privata och till en början okända bloggare som på grund av sitt matlagande, och/eller fotograferande, som kommit att jobba med det på heltid
Till filén åt vi ugnsbakade tomater (smaksatta med timjan) som jag marinerat i olivolja smaksatt med citron, sallad, samt färska champinjoner som jag bara fräste tillsammans med vitlök, lite salt, svartpeppar och en rejäl drös med persilja
10 st Champinjoner. 1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1Häll sedan ner grädden och gräddfilen i svampen och löken och koka upp lite lätt under rörning. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Den var faktiskt helt i klass med två av våra andra enchiladasfavoriter, enchiladas med squash och keso samt enchiladas med tacokryddad keso, jalapeno och paprika (se recept här och här)
Smaka av med salt och peppar. Inspirerad av en paté som jag dök på i Amsterdam på en restaurang jag verkligen kan rekommendera för de som har vägarna förbi, de Waaghals, gjorde jag denna paté på bönor ochchampinjoner som blev både saftig och god
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.