Börja med att blanda alla ingredienser till griljeringen i en skål. Servera med kokt potatis och en kall sås på creme fraiche med lite mynta samt riven lime och citron
Servera med kokt potatis, ris, couscous eller pasta. Smöra en ugnsfast form och varva korvskivorna med den hackade löken, häll slutligen över såsblandningen och gratinera mitt i ugnen i 200 grader i ca 25 minuter
Skala och skiva äpplen (jag använde mig utav gröna äpplen). Pensla fyra små ugnsfasta portionsformar med hälften av smöret och fördela sedan upp äppelskivorna i formarna
Krossa vitlöksklyftorna och lägg tillsammans med rödlök och äpplen i botten av en ugnssäker form. Skär rödlöken i grova klyftor och dela äpplena på mitten
Rödingfilé med äpple, gurka och stenbitsrom. Vitvinssås med stenbitsrom. Smaka av såsen med kajennpeppar och red av med majsstärkelse utrörd i lite vatten
Jag har förmånen att ha ett eget äppelträd så jag använder egenodlade äpplen. Strö över Fibrex och rätt rikligt med alla kryddorna (samtliga kryddor är vanliga torkade och malda kryddor på burk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.