Skala och klyfta äggen. 400g Fiskfile tex torsk, hajmal eller sej3msk Smör, osaltat3msk Vetemjöl4dl Mjölk1dl Lätt creme fraiche4-5msk Kaviar3st Ekologiska ägg, hårdkokta4msk Dill, skuren6-8st PotatisarSalt & vitpeppar från kvarn4st CitronklyftorSåhär kan man göra. Koka äggen i en kastrull med vatten på spisen i ca 7min, kyl sedan äggen i kallvatten. Lägg ut fiskfilerna på en plåt och krydda med salt och vitpeppar, baka av fisken i ca 125g ugnstemp, vilket tar ca 10-15min. Värm gärna tallrikarna till 50g i ugnen, lägg därefter upp fisken på de varma tallrikarna, häll över såsen och äggen och rikligt med dill. 3st Ekologiska ägg, hårdkokta
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Egentligen hade jag bara velat äta en massa avocado fires till lunch, men det kändes samtidigt lite torftigt, så de fick istället agera tillbehör till min ugnsbakade lax, broccolipuré (med tahini
Dessa ägg bakas i ugn och ligger i en god skinkskål. Det hela är mycket enkelt – smörj en liten form med samkör, klä den med skinka och knäck i ägg, jag hade två st
Påsk och ägg är som jul och skinka, och midsommar och sill. Så helgen kommer bjuda på en hel del ägg och tro nu inte att jag sponsrar den hemska äggindustrin och köper ägg från hönor som suttit inspärrade under Guantanamoliknande omständigheter
2 ägg. Låt koka upp under omrörning, smaka av med salt och peppar, knäck äggen i pannan, strö på parmesanen och baka i ugnen 8 - 10 minuter. 2 ägg salt och peppar
Lägg i en bunke och tillsätt olja och kryddor. Servera till bacon och ägg. Lägg pumpan i en ugnsform och baka på 175º i 40-50 minuter, tills de mjuknat
Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. Lägg det rivna äpplet på bitarna tillsammans med purjolöken. Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.