Smält smöret i en kastrull, häll ner malen kardemumma och mjölken. När man mal kardemumman och värmer den med smör och mjölk blir smaken tusen gånger bättre
Smält smöret. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt. Rör ner kaffet, blanda ihop de torra ingredienserna och sikta ner de i smeten, rör om
Smält smöret och rör ihop alla ingredienser. Fördela i en pappersklädd långpanna (30x25 cm) och grädda på 175 grader i 15-20 minuter (pudra lite potatismjöl på bakplåtspappret så går kakan lätt att lossna)
Tvätta och skär äpplena i lagom tunna skivor och stick ner i varje snitt. 2 äpplen. 2 äpplen Dijonsenap. Ugnsbakad falukorv har hängt med sedan barndomen
När vi var och åkte skidor gjorde Johans mamma en laxrätt en kväll som var väldigt god. Dessutom år Oliver väldigt mycket (annars brukar han vara sådär förtjust i fisk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.