Bryn torskryggen kort tid i en stekpanna med olivolja. Torskrygg (okej då, kanske inte det första man tänker på när det gäller Provence), fänkål och tomat
Baconets rökta smak och dom söta soltorkade tomaterna passar jättebra ihop med torsken. Strimla dom soltorkade tomaterna och rör ihop med baconet och löken
Torskrygg är fantastiskt gott. Krydda med salt & svartpeppar. Men om man har något emot de små kornen, så går det lika bra med potatis – eller testa med bara vitt surdegsbröd
Med tanke på att jag på allt som ofta bränner vid det jag sätter in i ugnen så hade jag visst huvudet extra mycket på skaft då jag täckte fänkålen och tomaterna med aluminiumfolie
Torskryggen i portionsbitar, så många man behöver, lade jag ovanpå de gröna bönorna. Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem
torskrygg. Lutfisk är ingen favorit för mig medan torsk däremot gillas skarpt. torskrygg. Tillsammans med potatispuré och små fina ärtor smakade det smaskens
Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen. Jag kunde inte hålla mig, utan tjuvstartade i väntan på den svenska sparrisen med en tysk dito
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.