Ugnsbakad torsk på bädd av spenat och morot
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g torskrygg eller torskfilé
  • 0,5 l vatten
  • 0,5 dl salt
  • 250 g djupfryst bladspenat, upptinad och avrunnen
  • 2 morötter
  • 2 schalottenlökar
  • 12 svarta oliver
  • 0,5 citron, pressad saft
  • olivolja
  • salt och svartpeppar
  • 1 dl ströbröd
  • 1 citron, rivet skal
  • 1 dl persilja, finhackad
  • 2 tsk torkad timjan
  • 2 msk pinjenötter
  • 1 dl olivolja
  • citron, till servering
  • 800 g torskrygg eller torskfilé 0,5 l vatten 0,5 dl salt 250 g djupfryst bladspenat, upptinad och avrunnen 2 morötter 2 schalottenlökar 12 svarta oliver 0,5 citron, pressad saft olivolja salt och svartpeppar 1 dl ströbröd 1 citron, rivet skal 1 dl persilja, finhackad 2 tsk torkad timjan 2 msk pinjenötter 1 dl olivolja citron, till servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.