Lägg torskenoch löken i en ugnsform, krydda med salt och peppar. I originalreceptet ska det egentligen vara bacon men igår gjorde jag och Johan en egen variant med några mindre ändringar
Tillsätt fisken skuren i kuber, och sjud på svag värme tills den är precis genomkokt. Och i den här rätten ser ni ännu ett exempel på där mina goda ugnsbakade tomater kommer till användning
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Kokttorskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Servera medkokt potatis. Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Servera den koktatorskenmed äggsåsen och förslagsvis kokt eller pressad potatis. Lägg torsken i en kastrull och häll i vatten så att all fisk täcks av vattnet
Servera medkokt potatis och grönsaker. Har precis kommit hem efter ett härligt vattengympapass och njutit av en god middagssoppa med nybakat surdegsbröd till, det ni
Servera med såsen ochkokt potatis eller potatispuré. Ta upp med hålslev och låt rinna av på papper. En riktig gammal klassiker i det svenska husmansarkivet som är fantastiskt lätt att laga och dessutom förvinnande gott
Krydda torsken runt om med salt och peppar. Lägg i en smord ugnsform och pensla med smält smör. Det är gott, det är nyttigt och det är väldigt lättlagat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.