Lägg torskenoch löken i en ugnsform, krydda med salt och peppar. I originalreceptet ska det egentligen vara bacon men igår gjorde jag och Johan en egen variant med några mindre ändringar
Tillsätt fisken skuren i kuber, och sjud på svag värme tills den är precis genomkokt. Och i den här rätten ser ni ännu ett exempel på där mina goda ugnsbakade tomater kommer till användning
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Kokttorskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Servera medkokt potatis. Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Börja med att koka upp vatten och kryddor. Handla skulle jag också ha behövt göra, men bilen är fortfarande inte vinterskodd så jag tror jag väntar till efter lunch med att åka iväg till affären
KoktTorskmed Pepparrotssmör. Låt dra ett par minuter, vänd försiktigt torskenmed en stekspade. Kokttorsk låter väl kanske inte som en riktig delikatess för en del
2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.