Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakadefisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Lägg torskfiléni en ugnsform. Smaksätt medlite salt och peppar. Tisdagsfisk. Servera med nykokt potatis och en sallad på finskuren fänkål medlitedressing gjord på olivolja, citronsaft och en gnutta honung samt salt och peppar
Dela körsbärstomaternai halvor och hacka salladslöken fint. koka torsktillsammansmed salladslök, haricot verts, morot och tomat tills allt är genomkokt
Servera torskenmed brynt smör & den härligarotsellerin och goda grönsaker. Nu har ju Viktväktarna ändrat sitt program till "SmartPoints", så gamla recept är beräknade med det gamla systemet medan de nya jag bloggar beräknas enligt nya systemet, SmartPoints
En av rätterna jag lagade denna första omgång var en ugnsbakadtorskmed bulgur. Mitt jobb och utmaning är att göra god mat inom ramen för dessa mängder och tillåtnalivsmedel
Lägg torskeni en ugnsfast form och häll över oljan och klicka på smöret. Vill du ha ännu lyxigare mos så bryner du smöret innan du blandar den med mjölken
IngredienserPortioner. 2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.