Ugnsbakadspetskål1spetskål (stor) 25-50 g smör 1-2 msk japansk soja salt svartpeppar, nymalen. Torsk600 g torskrygg 1 klyfta vitlök olivolja, att ringla över fisken salt
”Spetskål och linser, ska det föreställa middag. Dela spetskålen i klyftor, ta bort ev fula blad. Spetskål är mycket mildare och godare, ungefär som den färska vitkålen som brukar säljas under namnet sommarkål
1Ugnsbakadspetskål1spetskål (stor) 25-50 g smör 1-2 msk japansk soja salt svartpeppar, nymalen. Torsk600 g torskrygg 1 klyfta vitlök olivolja, att ringla över fisken salt
Jag gillar dock mitt med spetskål, ugnsbakad med smör salt och peppar. Spetskål. Spetskålen. Lägg på spetskålen, moro och kålrotstärningarna och häll på det skirade smöret
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.