Ta ut sötpotatisenoch blanda medgrönkålen. Rostad sötpotatismedgrönkål. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda medsötpotatisen i en stor ugnsfast form
Skär den andra citronen i skivor och klyfta lökarna och lägg ner lök och citronskivor i formen tillsammans med de gröna bönorna, blomkålsbuketterna och vitlöksklyftorna
Som avslutning på vår Italieninspirerande måltid bjöd vi på fylldaugnsbakade fikon från den utomordentligt bra boken Bringing Italy Home av Ursula Ferrigno
Ta ut sötpotatisenoch blanda medgrönkålen. Rostad sötpotatismedgrönkål. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda medsötpotatisen i en stor ugnsfast form
Tvätta potatis ochsötpotatis, klyfta dem och lägg runt formen med färs. Lägg hälften av smeten i en avlång sockerkaksform, klicka ut Creme bonjour i mitten, fyll på med resten av färsen, platta till
Ta ut sötpotatisenoch blanda medgrönkålen. Rostad sötpotatismedgrönkål. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda medsötpotatisen i en stor ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.