Ugnsbakad risotto med köttfärs
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 200 g champinjon
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlök, hackad
  • 1 peperoncino
  • 400 g passerade tomater
  • 4 dl arborioris
  • 1 schalottenlök
  • 1 dl vitt vin
  • 1,2-1,4 l grönsaksbuljong (gjord på fond eller tärning)
  • 2 ägg
  • 1 dl parmesanost, färskriven
  • 250 g mozzarella, skuren i tärningar
  • ströbröd
  • smör
  • olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • bakplåtspapper
  • 400 g köttfärs 200 g champinjon 1 gul lök, hackad 1 vitlök, hackad 1 peperoncino 400 g passerade tomater 4 dl arborioris 1 schalottenlök 1 dl vitt vin ca 1,2-1,4 l grönsaksbuljong (gjord på fond eller tärning) 2 ägg 1 dl parmesanost, färskriven 250 g mozzarella, skuren i tärningar ströbröd smör olivolja salt svartpeppar bakplåtspapper

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.