Skär köttet i skivor och servera med potatisen, tomatskyn och den marinerade broccolin. Tillagar man bitarna hela med termometer och låter köttet vila ordentligt efteråt så blir det riktigt saftigt och gott
Börja med att vispa ihop yoghurten och chèvren, tillsätt sedan ramslöken och rör runt. Tänd sedan grillen och börja förbered de ört- och smörslungade primörerna
Smaka av med senap, salt och vitpeppar. Min sons favoriträtt och så enkelt att göra. och så himla gott. Finhackad persilja att strö över torsken och såsen
Smaka av med salt och peppar. Mycket smakrik och intressant rätt en vanlig söndag. Blanda sedan broccolin, avocadon, valnötterna, persiljan o osten med en matberedare eller en stavmixer
En middag med lax blir aldrig tråkig i mina ögon och för mina smaklökar. En fantastisk fisk som ger så otroligt god smak, bra näring till kroppen och fina middagar
Servera torskryggen med sparrispotatis, broccolioch pepparotssmör. Blanda i alla ingredienserna i smöret och rör ihop det väl för hand eller med elvisp
Ett riktigt fylligt vin med många mörka bär som blåbär och svartavinbär i både smak och doft, kraftfullt och fruktsyrigt så det förslår och riktigt, riktigt bra till den grilladefläsksidan
Grillad hängmörad biff medugnsbakad sötpotatis, svamp och balsamaioli – gör så här. Blanda sötpotatis, lök och svamp med olja, vitlök och fläsk i en ugnssäker form
Ört- och smörslungade primörer400 g färskpotatis (gärna små) 50 g sockerärtor 100 g grön sparris 100 g körsbärstomater 0,5 kruka färsk persilja, finhackad 50 g smör. Ramslök- och chèvrekräm2 dl grekisk yoghurt 150 g chèvreost 3 msk ramslök, finhackad salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.