Jag lagade en ugnsbakadlaxmed sesamfrön och till det serverade jag en kall limesås med gräslök. Den här laxen känns vårig och passar bra till påsk tillsammans med den kalla limesåsen
4 bitar laxfilé à ca 200 g 12 cocktailtomater Saften av ¼ citron 1 msk olivolja Nymald svartpeppar 2–3 färska timjankvistar + extra till garnering 100 g sockerärter 100 g gröna bönor 100 g frysta gröna ärter 50 g frysta bondbönor 1 liten skivad purjolök
Blanda med matveten när den är klar och servera medugnsbakadlax som du kryddat med paprikapulver. Koka matveten tillsammans med en buljongtärning enligt anvisning på förpackningen
Pensla laxskivornamed olja och krydda med citronpeppar. Pingsten står nu för dörren så jag tipsar här om supergod och festlig laxrätt som jag tycker ni ska laga i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.