späd ev med lite mer vätska. Skär skåror på längden, nästan ända ner till skinnet på laxen. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond
Lägg fisken i skålen till matberedaren med kniven monterad. Släta till ytan med en kniv. Stjälp upp fiskfärserna på tallrikar och servera med kokt potatis och gröna ärter
Lägg pankoströbröd på en tallrik, panera ena sidan på laxen i ströbrödet, tryck till så att det fastnar och stek den panerade sida på medelvärde i olja
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Laxbitmed vitlökssparris. Jag gör dessa inlägg med rätter som har få smartpoints och har dom till hands när jag ska ut på middag eller blir bjuden på middag, för då brukar man oftast inte veta vad man kommer att äta eller hur många points som kommer att gå åt
Krydda med salt och peppar. Strö på ny dill och servera med mandelpotatis. 1 kg fisk - röding eller laxöring. 1 kg fisk - röding eller laxöring pressad citron 1 knippe dill, finhackad 1 dl fiskbuljong 2 dl vispgrädde salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.