Ugnsbakad lax med knaprigt skinn
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk olivolja
  • 1 kg laxfilé
  • salt
  • 1 st citron
  • 1 st röd paprika
  • 1 st röd chilipeppar
  • 5 st salladslökar
  • 2 st salladslökar
  • 0.5 st röd chilipeppar
  • 3 msk korianderblad
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 st lime
  • 2 msk olivolja
  • 2 st avokado
  • 4 st körsbärstomater
  • 4 prt basmatiris
  • 250 g paprika
  • 0.5 st squash
  • 0.5 dl basilikablad
  • 1 msk balsamvinäger
  • sallad
  • tortillabröd
  • koriander
  • lime

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.