- 4 portioner lax- 1 dl lätt crème fraiche- 1 dl vatten- 3 msk hummerfond- 2. Lägg laxen i en ugnsfast och peppra den2) Blanda och koka ihop. crème fraiche, vatten, hummerfond, senap, grädde och peppar3) Häll blandingen över laxen och sätt in i ugnen i 30 minuter4) Medanslaxen är i ugnen koka ris och haricots verts eller det tillbehör ni önskar Klart att servera. 4 portioner lax. 3) Häll blandingen över laxen och sätt in i ugnen i 30 minuter. 4) Medanslaxen är i ugnen koka ris och haricots verts eller det tillbehör ni önskar Klart att servera
Servera med pressad potatis. Lägg laxen i ugnsfast form och peppra. Strö dill och rom över laxen. Häll såsen över laxen och tillaga i ugn tills laxen är klar, ca 30 minuter. 4 port lax
Pensla laxskivornamed olja och krydda med citronpeppar. Pingsten står nu för dörren så jag tipsar här om supergod och festlig laxrätt som jag tycker ni ska laga i helgen
Spenat och pigg citronsås ger laxen mycket smak. ev lite maizena att reda med. Lägg på laxbitarna. Tillsätt hackad vitlök och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.