Ugnsbakad lax med fänkål
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g laxfilé
  • 1 msk Arla® Smör&rapsolja gourmet
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 400 g fänkål
  • ½ pkt saffran à 0,5 g
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk strösocker
  • 2 tsk färskpressad citronsaft
  • 2 tsk olivolja
  • 1 dl hackad färsk dill
  • 2 dl Arla Köket® smetana
  • pressad saft av ½ apelsin
  • 1 tsk stött rosépeppar
  • salt
  • Receptet gäller för 4 port 500 g laxfilé 1 msk Arla® Smör&rapsolja gourmet 1 tsk salt 1 krm svartpeppar ca 400 g fänkål ½ pkt saffran à 0,5 g ½ tsk salt 1 tsk strösocker 2 tsk färskpressad citronsaft 2 tsk olivolja 1 dl hackad färsk dill Rosépepparkräm: 2 dl Arla Köket® smetana pressad saft av ½ apelsin 1 tsk stött rosépeppar salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.