Ugnsbakad lax med chili och quinoa
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g laxfilé utan skinn, i 4 bitar
  • 400 g kokosmjölk
  • 2 citrongräs
  • 0,5 dl sweet chilisås
  • 0,5 röd chili
  • 2 tsk fisksås
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 msk neutral olja
  • 0,5 röd chili (beroende på tycke och smak)
  • 1 tsk salt
  • 4 port röd quinoa, kokt
  • Sås400 g kokosmjölk 2 citrongräs 0,5 dl sweet chilisås 0,5 röd chili 2 tsk fisksås
  • Rostade solrosfrön1 dl solrosfrön 1 msk neutral olja 0,5 röd chili (beroende på tycke och smak) 1 tsk salt
  • Servering4 port röd quinoa, kokt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.