Ugnsbakad lax med örtig linsragu
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skinn- och benfria, fjällade skivor av färsk lax, à ca 150 g
  • 1 citron, rivet skal och saft
  • 2 msk smör
  • 2 små rödlökar
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk finhackad färsk timjan
  • salt och svartpeppar
  • 400 g kokta gröna linser
  • 2 bladselleristjälkar
  • 2 morötter
  • 1 zucchini
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk finmalen torkad rosmarin
  • 500 g konserverade körsbärstomater
  • 1 tsk citronzest
  • 4 skinn- och benfria, fjällade skivor av färsk lax, à ca 150 g 1 citron, rivet skal och saft 2 msk smör 2 små rödlökar ca 2 msk olivolja 2 tsk finhackad färsk timjan salt och svartpeppar 400 g kokta gröna linser 2 bladselleristjälkar 2 morötter 1 zucchini 1 gul lök, finhackad 1 klyfta vitlök, pressad 1 msk olivolja 1 tsk finmalen torkad rosmarin 500 g konserverade körsbärstomater 1 tsk citronzest salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.