Ugnsbakad lax i lime- och chilisås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g laxfilé (färsk laxsida)
  • 1 Lime- och chilisås4 dl crème fraîche 1 limefrukt, skal och saft 2-3 msk sambal oelek 2 klyftor vitlök, rivna 1,5 msk koncentrerad hummerfond 1 msk honung 2 salladslökar, tunt strimlad 1 röd chilifrukt, strimlad 1 kruka färsk koriander, fint hackad
  • 1 Spenat- och kålrabbisallad1 kålrabbi, tunt hyvlad 2 salladslökar, tunt strimlade ca 80 g färsk spenat 1 limefrukt, skal och saft 1 klyfta vitlök, riven 2-3 msk fisksås 1 msk strösocker 1 kruka färsk koriander
  • 1 Till servering4 port jasminris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.