750 g Laxsida. 1 1 msk Citronsaft. 1 0,75 tsk Spiskummin. 1 0,75 msk Olivolja. 1 0,50 tsk Rivetcitronskal ( inte det vita för då blir det beskt ). 1 0,75 dl Finhackaddill. 1 0,75 dl Finhackad gräslök. 1 5 st Citronskivor
Dotter Josefinochblivande mågen Anders var hemma för att bröllopsplanera, och det blev den här laxentilllunch/middag med grönska, fågelkvitteroch myggsurr som ackompanjemang
Den är dessutom himlanyttig med laxen, spenaten ochsötpotatisen. laxfiléer. Villetipsa er om en snabblagad rätt som jag ofta gör och som hela minfamilj älskar
laxen en fräsch, vårig fänkålssallad med en friskochörtig kall. g färsk laxsida med skinn, urbenad. blirfantastiskt god ochsaftig när den tillagas långsamt på låga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.