Krydda kycklingfiléernamed salt och peppar. Bryn kycklingfiléerna runt om, bara så de får färg, i en stekpanna och lägg sedan över dem i en ugnssäker form
Strimla baconet och stek den efter kycklingen, blanda ner kycklingen med baconet. Dela på kycklingen i mindre bitar och stek i olja tills dom är klara, lägg åt sidan
Smaka av med salt och peppar. Man kan tillsätta lite vad man har hemma och det mesta blir gott. Känns ovanligt att jag tycker det är skönt med måndag, oftast är inte måndag någon favoritdag
4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Stek kycklingfiléerna tills dom är helt genomstekta. Servera tillsammans med ris och resten av såsen. Rör ihop sweet chili sås, fond, vatten, soja, honung och vitvinsvinäger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.