Såg ett matprogram med Jamie Oliver härom dagen, då han tillagade en hel rotselleri i ugn. Blev supergott, kul med något nytt att servera till valfritt kött och sås
Fisken tillagades hel, dvs med skinn och ben kvar. När man ätit upp allt kött på ena sidan är det bara att dra bort hela ryggraden och fortsätta ta fina bitar
Servera medvitvinssås, potatis, kokt sparris och grönsallad som färsk spenat. Lägg fisken på en ugnsplåt, gärna med folie under så slipper du diska så mycket
Vilket helt fantastiskt väder vi har haft några dagar. Jag har också gjort rätten med scamorza, som ju är lite fastare i konsistensen, men då lät jag även den få någon minut i ugnen
Såhär enkelt gör du din egen ugnsbakade kyckling. När det är regniga dagar som dessa tycker jag att det passar perfekt med långkok, helstekta kycklingar rostade rotfrukter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.