Den här fiskrätten är intesärskiltmärkvärdigisig, men såsen gott folk. Själva fisken ugnsbakas bara med liteflingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Häll såsen över fisken. citronpeppar. Lägg laxen i ugnsform, salta och peppra. Vispa samman grädde, creme fraiche och alla kryddor, smaka ev av med salt
Lördag - ugnsbakad lax med spenat och vinsås. Låt svalna och spar tillsfisken ska ini ugnen. Och hemligheten är den grymt goda såsen, kokad på egen buljong
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela literoligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.