Häll därefter av vattnet och bryn dem i stekpannan, om möjligt i rikligt med smör. Mixa allt till en härlig grön sås, smaka av med lite salt & peppar på slutet
En helt fantastiskt god ugnsbakad torsk i sås medingefära, gurkmeja, vitlök och örter. Finhacka vitlök, ingefäraoch gurkmeja och blanda med kokosmjölken och vattnet så att det blir en jämn sås runt fisken
den ugnsbakade tomaten fungerar nästan som en"potatis". Ikväll blev det en mix med Norsk lax som huvudingrediens med både italienska och grekiska toner
Citronlax. Den här rätten som jag lagade igår på valborgsmässoafton är lätt att förbereda i förväg och sedan bara göra den sista matlagningen i samband med att den ska ätas
Ugnsbakadcitronlax. Risotton hade jag kvar lite av i frysen sen sist jag lagade den så den plockades ur frysen, för att tillsammans med lite färsk lax och en chiliailoli utgöra dagens middag
Häll av vattnet från linsernaoch blanda dem med dressingen medan de fortfarande är varma. Krydda med rosmarin, salt och peppar och häll på rikligt med olja
Bland linsermed rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja. Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladen och blanda väl
Fräs löken på medelhög värme i smöret tills glansig, tillsätt sparrisen och fräs ca en minut till. Du kan självklart välja att servera soppan bara som den är också med lite gott bröd eller krutonger
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.