Laxen ugnsbakas med ett knaprigttäcke bestående av bland annat cashewnötter och sambal oelek. Servera på salladsbädd tillsammans med ris och blandade bönor
Börja med att blanda alla ingredienser till griljeringen i en skål. Servera med kokt potatis och en kall sås på creme fraiche med lite mynta samt riven lime och citron
Brysselkålen och schalottenlöken körs i ugnen med ett täcke av smul från surdegsbröd blandat med riven parmesan (eller den lite billigare Grana Padano)
Mixa vitlöken i matberedaren med kniven monterad. Servera fisken med potatispuré och sallad. Fördela blandningen över fiskpaketen och stek fisken i mitten av ugnen tills täcket fått fin färg, 15–20 minuter
Här har jag gjort en enkel och fantastiskt god dessert där ananasen får bakas i ugnen med ett härligt krispigt och segt täcke av kokos och havregryn ovanpå
Smula brödet i en bunke och blanda med ost, örtkryddor, salt och peppar. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Lägg laxbitarna i en form och häll i vin eller buljong
Smörj en pajform med smör. Sätt ugnen på 200°. Lägg hallonen i formen och strö över 3 msk socker. Smält smör i en kastrull och rör ner socker, vetemjöl och havregryn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.