Ugnsbakad brietårta med nötter och fikon. Fyra ingredienser, en sväng i ugnen och du kan förse dej med en bit krämig, rinnande brieost som smeker din gom och skickar dej direkt till mathimlen
Ugnsbakad brietårta. Lägg brietårtan på en plåt med bakplåtspapper. 1 tårta brieost (1 tårta motsvarar ca 1 kg). Gott tillsammans med semitorkade tomater & gott bröd 1 tårta brieost (1 tårta motsvarar ca 1 kg)
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Smaksätt med lite salt och peppar. Servera med nykokt potatis och en sallad på finskuren fänkål med lite dressing gjord på olivolja, citronsaft och en gnutta honung samt salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.