Ugnsbakad blomkål med örter och rostad paprikasås
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ugnsbakad blomkål med örter
  • 4 - 5 portioner 1 stort blomkålshuvud ca 1 Kg
  • 8 - 10 dl vatten och 0, 5 tsk salt till kokning
  • 25 - 30 g smör
  • 0, 5 tsk salt
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0, 5 tsk malen, torkad gurkmeja
  • 1 tsk torkad timjan
  • 0, 5 tsk torkad rosmarin
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 4 - 5 portioner 2 stora röda paprikor
  • 1 liten gul lök
  • 2 msk vitt vin
  • 2 dl vatten
  • 1 msk grönsaksfond
  • 0, 5 tsk paprikapulver
  • 1, 25 dl grädde
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • salt efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.