Lägg på plåten tillsammans medauberginenoch ringla olja och salt över. Igår hade jag äntligen tid till att laga till den här aubergineanrättningen, och den blev så mycket bättre än jag föreställt mig i mitt huvud
Dela auberginen i två men låt stjälk-änden sitta ihop, lägg på en tallrik och fyll med persilje-röran underst och fetaosten på, ringla lite extra olivolja på toppen
Ochmed tanke på att mina rabarber inte heller ska bli till sötsaker i år blev det till att laga en lite krämig bönröra med rabarber och sjökorall att lägga på auberginehalvorna
Varva grönsaker, mozzarella och passerade tomater. 1 aubergine. 300 g mozarella. 3 dl passerade tomater, gärna smaksatt (finns det inte går det bra att krydda upp själv med någon käck örtkrydda och lite salt och peppar). Rosta grönsakerna i ugnen i 200 grader med lite olja och salt tills de blivit mjuka. Avluta med couscouse och grädda i ugn i ca 15-20 minuter. 1 aubergine 2 zucchini 300 g mozarella. 3 dl passerade tomater, gärna smaksatt (finns det inte går det bra att krydda upp själv med någon käck örtkrydda och lite salt och peppar)
Dela auberginerna på längden, snitta ytorna och pensla med olivolja, salta och peppra. Vi åt det igår med grillade lammkotletter som fått marinerat i mortlade vitlöksklyftor och rosmarin
Bl a hittade jag en Mozarellamix, som inspirerade mig till veckans vegetariska recept - en aubergine- och zucchinigratäng med tomatsås och just mozarella
Ugnsbakadaubergineoch tomater. Pasta med spenat, zucchini ochaubergine. Blanda ner aubergine, tomat, gurka, fejkon, bönor, kronärtskockor, ruccola och några blad färsk basilika i pastan
Så kom dessa veganbollar med salvia ochugnsbakadaubergine till. Ugnsbakadauberginemed Za’atar. Salvian i kombination medaubergine, zataar och en lite söt Salsa brava skapar en perfekt smak-match
Tag ut pizzan och lägg på parmaskinkaoch bladspenad och klicka över tomatsåsen. Parmaskinka. Bred så över örtoljan och lägg på champinjoner och skivad mozarellaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.