Ugnsbakad öring med rostad blomkålspuré, forellrom och gurksallad
Hötorgshallens blogg
Hötorgshallens blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar öring
  • 1 msk smör
  • 4 dillstjälkar
  • salt och peppar
  • ½ blomkålshuvud
  • 1 schalottenlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • pressad
  • 1 msk matolja
  • 2 dl grädde
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk pressad citron
  • salt och vitpeppar
  • ½ gurka
  • 4 rädisor
  • 2 msk smör
  • 1 knippe dill
  • 1 knippe vattenkrasse
  • 100 g forellrom
  • 140 grader
  • 20 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.