Hetta upp rapsolja och smör i en stekpanna och bryn köttet i omgångar på mycket hög värme. Tillsätt vin, tomatpuré, salt, peppar, timjan, lagerblad och smula i oxbuljongtärningen
smör. köttet, strimla baconet och skär lök och morötter i ganska små bitar. Fräs bacon i en tjockbottnad gryta tills fettet smält och häll då på morötter
Vi fortsätter att visa upp allt smarrigt vi gjorde på Grill & BBQ SM i maj här på bloggen. Jag tolkade det här med kycklig lite småfritt, men tänkte att oumph ju är ganska likt kyckling, och framförallt med kikkomansoja som inte färgar vegoköttet så mycket så blir slutresultatet ganska likt ett spett med grillade kycklingbitar på
smör. köttet, strimla baconet och skär lök och morötter i ganska små bitar. Fräs bacon i en tjockbottnad gryta tills fettet smält och häll då på morötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.