För extra bra resultat får tzatzikin gärna stå en timme eller två i kylskåpet. Lägg gurkan i en sil, salta och låt den rinna av i 10-15 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 898 1 gurka
Här delar jag med mig av en snabb och enkel recept på tzatziki som är väldigt god. Tzatzikin kan serveras direkt eller vila i kylskåp i någon timme för att få en tjockare konsistens
Recept - Jättecookie. Mega-chokladkaka. Recept. Här kommer i alla fall receptet om jag ångrar mig, vilket jag borde - för den var helt fruktansvärt god
I Umeå blev deltagarna så pass nyfikna och inspirerade att jag beslutade mig att ta fram ett recept som är så likt traditionellt, svenskt, mjukt tunnbröd som möjligt
Nästa gång ska jag göra dubbla recept. Det vart 30 bullar av detta recept. 6-9 dl vetemjöl. Pensla med ägg och grädda i mitten av ugnen i ca 5-8 min på 250 grader. 6-9 dl vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.