Och Njuter av ett saftigt och gott nyttigt bröd, gärna med en kopp te till. Och även om det va fantastiskt gott så kunde jag inte låta bli att pilla lite i receptet, lägga till några saker, ändra lite och göra det till min egna version
Då får vi ett bröd med protein också, och det smakar lite mer surdegsbröd. ) igen från bloggen "blomsterochbakverk", men har bytt ut rismjöl mot sojamjöl och kikärtsmjöl
Som alltid när du bakar glutenfritt så blir brödet inte så där segt och fluffigt. Finns det något bättre än en skiva nybakt bröd med ost och smör och en varm kopp te, när regnet öser ner utanför
Jag måste ändå ge mig själv en klapp på axeln för att ha lyckats åstadkomma något som ändå ser ut och smakar som bröd, när det var just det som var tanken
Rör ihop snabbt och häll ned i en smörpappersklädd form. Rör ihop 2 dl laktosfri fil, 4 dl mandelmjölk och 3 msk honung och blanda ned detta i grynblandningen
Förvara i plastpåse i kylen och skiva eftersom, då håller brödet sig bäst. Senaste veckan har det blivit bara ett par kokta ägg, ett par sillbitar, avocado, några oliver och en hembakad smörgås till
Jag använder hushållsassistent när jag bakar brödoch bullar. Mängderna är så nära man kan men olika mixers beter sig olika så ibland får man ta lite mer mjöl och ibland lite mer vätska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.