Pensla med uppvispat ägg och dekorera med pärlsocker. Jag älskar ju choklad och de här spröda chokladsnittarna är småkakor som alltid går hem i vår familj, de här smakar mycket choklad och det är omöjligt att bara ta en kaka
Smöriga bullar med blåbärssylt är så goda, en perfekt balans mellan sött, salt och syrlig. Nämnde för min dotter att jag tänkte baka med blåbärssylt och ni skulle ha sett vilken grimas hon gjorde
Glutenfria dessutom ochmed smak av ingefära och kanel. Ursprungsreceptet hittade jag i en Ameliatidning när jag senast var hos frisören men fyllde dem med en chokladsmörkräm
Smörj en ugnsform med smör och häll i smeten. Johannes WätterbäckI år är det första året vi bakar denna kaka med egna vallmofrön från tillsammansodlingen
Tysk Husmanskost på Svenska Klaus och Marika, det Tyska par som driver Berliner Schnitzelstuga i Ytterån , grillade egentillverkad korv på Gregoriemarknaden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.