Två varianter av stromboli med vegetarisk salami
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Två varianter av stromboli med vegetarisk salami
  • 2 bröd 1 påse torrjäst ca 12 g 12 - 14 dl vetemjöl
  • 2 tsk salt
  • 1 msk strösocker
  • 5 dl vatten
  • 1 msk rapsolja
  •  
  • Fyllning 1
  • 40 g vegetarisk salami (finns en god variant på Lidl, se bild)
  • 1 dl tomatpesto (jag använder ICA:s)
  • 1 mozzarellaboll ca 125 g valfri mängd färska basilikablad (jag tog blad motsvarande ½ liten kruka)
  •  
  • Fyllning 2
  • 40 g vegetarisk salami
  • 15 gröna oliver
  • 1 dl hackade marinerade soltorkade tomater
  • 1 mozzarellaboll ca 125 g valfri mängd färska basilikablad (jag tog blad motsvarande ½ liten kruka)
  •  
  • Övrigt
  • Eventuellt lite olivolja till pensling (brödet får en finare yta om du penslar dem med lite olja, men jag glömde tyvärr bort att göra det)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.