två sorters mums
Vegannasol
Vegannasol
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl socker
  • 4½ dl vetemjöl
  • 2 msk kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk no egg
  • 150 g mjölkfritt margarin
  • 50 g mjölkfritt margarin
  • margarin
  • 1 dl sojagrädde
  • 1½ dl havremjölk
  • st
  • 3 dl florsocker
  • 1½ msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 msk bryggt kallt kaffe
  • ½ dl kokosflingor
  • 1 dl kokosflingor
  • ½ dl vaniljsocker
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 msk kanel
  • 1 msk bakpulver
  • 1 msk no egg
  • ½ dl sour supreme
  • 1 dl soygurt
  • 1 dl havremjölk
  • 4 små rivna morötter (ca 4 dl rivet)
  • 2 msk vegansk färskost (Tofuline Creamy Spread), 1 msk soygurt, 1 msk citronjuice, 1 msk vaniljsocker,
  • 2 tsk agavesirap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.