12 st kycklingfiléer salt och peppar 1 tsk rökt paprika 2 msk smör bordsmargarin 4 skiva ljust surdegsbröd 4 st romansalladsblad 2 st plommontomater hyvlad parmesanost pinjenötter basilika Baconmajonnäs 140 g bacon 1 dl majonnäs 2 msk hackad basilikaKrydda kycklingfiléerna med salt, peppar och paprikapulver. 1Hacka två av baconskivorna fint och blanda med majonnäs och hackad basilika. 1Toppa med baconmajonnäs, bacon, parmesanost, pinjenötter och basilika
Idag ska ni få två recept med saffran som ni borde laga nu i juletiderna. SAFFRANSCHIAPUDDING (orginalrecept från Elsa med några små ändringar från mitt håll
Fördela potatis, rucolablad, rostbiff, lök och solrosskott på brödet. 6-8 skivor rostbiff. Blanda ingredienserna till currydressingen, smaka av och tillsätt ev mera curry
Honungsmarinerade päron med ädelost och valnötter. Lägg salladsblad i botten, sedan några päronklyftor, smula över ädelosten och toppa med valnötterna och avsluta med att ringla över lite honungsdressing
Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.