Att använda nya kryddor, ingredienser och hur man ibland fräser kryddor i en viss ordning för att få rätt smak på rätten, silar yougurth och gör egen panirost mm
Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till det mesta i matväg)
Längesedan ni fick ett nytt recept, men igår vart jag riktigt inspirerad. Gjorde egen marinad till kycklingfiléerna och vitlökssås, kryddade potatisen med ny krydda också
Så här är ett vermontiskt recept på två luftiga rågbröd. Smörj två avlånga formar. Knåda inte degenför mycket utan, bara forma två limpor och lägg i formarna
Jag älskar att gå i såna här butiker och hitta nya saker att experimentera med. Från söndag till måndag, utan någon som helst ändring i kost eller träning, gick jag upp nästan 1,5 kg. Frön och kärnor (psyllium, solros, sesam, pumpa, lin), fiber (från sockerbetor och ärtoer, Fiber-Fin resistent majsstärkelse), heläggspulver, ärtprotein, sötningsmedel Sukrin (Erytirol), bakpulver (E450, E500), mineralsalt (natriumklorid och kaliumklorid)
se är min nya leverantör på skaldjur. …havsfarmen. Riktigt bra. Vi=mitt företag F1 Text & Dekor AB fick äran att stripa deras bil samt att göra deras hemsida
Så denna gång delar jag med mig av inspiration fråntvå andra härliga matbloggare jag gillar skarpt. Har nu landat i verkligheten i min lilla stad efter tre fantastiska dagar i Visby
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.