Att göra egen äggfri majonäs är otroligt enkelt och snabbt, du är klar på två minuter. Använd spadet ifrån en burk kikärtor, du kan självklart göra på samma snabba sätt om du vill byta ut spadet mot ett helt ägg
Nu har jag inte tid att stå vid spisen, så jag kör lite repriser från förra året till helgen. Då testade jag, med hjärtat i halsgropen att göra en helt vegansk kola
Vi ser fram mot helgens sovmorgnar, långfrukostar och lördagens besök i ett nytt kök. Med fredagen på intåg kan det väl vara på sin plats med ett recept på något riktigt gott som ni kan fira in helgen med
Kantskär brödskivorna. Smula ner ädelosten i en bunke och vispa eller mixa ihop den med crème fraiche. Riv prästosten fint och rör ihop med crème fraiche
Kantskär brödskivorna. Smula ner ädelosten i en bunke och vispa eller mixa ihop den med crème fraiche. Riv prästosten fint och rör ihop med crème fraiche
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad. Nu har jag gjort ett annat bakverk med kikärtsspad istället för ägg, nämligen brownie
Jodå det är skönt att ha rensat hjärnkontoret. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.