Två versioner på glutenfria & proteinrika frukostfrallor
Tasty Health
Tasty Health
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2,5 dl havregryn
  • 0,5 dl hela
  • 2 msk rismjöl
  • 1,5 dl naturell
  • 250 g lättkesella
  • 1 tsk malda brödkryddor
  • 1/2 msk hela linfrön
  • 1,25 tsk bakpulver
  • 1 krm bikarbonat
  • 1/4 tsk salt
  • 3 dl glutenfria havregryn
  • 1,5 dl naturell
  • t vassleproteinpulver
  • 1,25 tsk bakpulver
  • 1 krm bikarbonat
  • 1/4 tsk salt
  • 250 g lättkesella
  • 1 stort fikon
  • 15 mandlar
  • 1. Sätt ugnen på
  • 12 minuter och
  • 2-3 minuter
  • 220 kcal
  • 21 g protein
  • Version 2227 kcal
  • 21 g protein

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.