Det härär den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Inte ofta jag äter sådana härefterrätter men ibland får man ju göra undantag, eller hur. Jag åt det när jag var liten, när jag var och hälsade på hos min farmor i Tyskland eftersom det på den tiden inte hade kommit hit till Sverige men fanns där
1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår. Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen
Ett par kvistar färsk mynta eller citronmeliss. vispa färskost, crème fraîche och grädde fluffigt. Varva biskvier, bär, kolakräm och vaniljfluff i fina glas
Det är väldigt praktiskt att ha små barnhänder som kan hitta alla trädgårdens bär och plocka dem. Barnen har ju väldigt bra koll på när allt i trädgården mognar och är ofta steget före
Den här pannacottan med Ahlgrens bilar är så enkel att göra med bara två ingredienser, i vanliga fall har man alltid gelatin i pannacotta men då bilarna redan innehåller det behövs det inte tillsättas
Det går fort att göra och några få ingredienser som grädde och choklad är det enda som behövs. Tror nog att det kan vara den smartaste efterrätten som finns
Testa att göra denna supergoda mjuks blåbärskakansomär så därhärligt seg. Hoppas att ni har det bra i sommarvärmen, nu börjar min semester så jag hoppas att solen håller sig framme ett par dagar till i alla fall
Här kommer receptet på den goda efterrätten jag gjorde till valborg. Den här efterrätten var en av dem bästa jag gjort sa sambon och jag kan inte annat än hålla med
Här kommer några tips på efterrätter till nyårsafton. Citronkladdkaka är väldigt gott. Efterrätter,. Gör den gärna ikväll så att den får stå i kylen ett dygn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.