Skär högreven i sockerbitsstora bitar och bryn i het panna med lite olja och smör. Hacka den gula löken och rotsellerin i fina bitar, men inte allt för smått
Visst kan man stöta på smaksensationer som exploderar i munnen eller rätter som är så krispiga eller så krämiga att men nästan börjar gråta och jag har aldrig stött på en lasagne som är det GODASTE jag ätit men det är likväl min absoluta favoriträtt
Vitkålen är ju väldigt billig nu och jag kände mig sugen på Coleslaw. Det finns ju lite olika varianter på denna amerikanska sallad och jag vet egentligen inte vilken som är den "rätta"
Länge har jag suttit framför datorn med haklapp och handduk och dregglat över Linda/Kryddburkens fantastiska köttbitar som fått tillagas i låg temperatur och i lååååång tid
Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Att jag inte har något om emot långsam och något omständig matlagning kommer nog inte som en nyhet och mitt i min koreansk/japanska period innebär det självklart (
Ugnsbakad rotselleri blir supermustigt och umamirikt och funkar mycket bättre då det inte tar över smakerna så mycket utan låter griljeringen stå för sig och sedan bara bjuder på en massa göttigt att tugga på
Fantastiskt enkel att göra, och himla god. Det blev väldigt mastigt men väldigt göttigt. Jag dubblade receptet (fast använde inte så många bananer) och gjorde i fyra mindre pajformar så att man fick varsin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.