Jag lagade biffmed nudlar, champinjoner och olika sorters lök. Skär lövbiffen i strimlor. Rör runt och red ev av med mer maizenamjöl och smaka av med mer salt
Strö över de rostade sesamfröna och servera med ris. Hetta upp oljan iwokpannan och stek slantade morötter, bambuskott och vitlök fint skivat 1 minut. 3 vitlöksklyftor
Kristi himmelfärdsdag-dagen då Jesus drog upp till skyn och förenades med sin farsa, nja inget vi varken tror på eller firar men god mat kan man äta ändå och det gör man garanterat med klassisk husmanskost, här i form av en färsbiffmed stekt lök och en riktigt god fet gräddsås
500 g ryggbiff av nötkött. 4 rödlökar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g ryggbiff av nötkött 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar 4 rödlökar 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 msk äppelmos Ugnsstekt potatis
1 kg Lövbiff. 1 200 g Rödlök Eller purjolök om du vill ha det. 1 1 dl Tamarisoja Ger absolut bäst smak, men annan soja funkar med. 1 1 tsk Vitlökspulver
Idag blir det därför en Svensk klassiker, BiffmedLök. Smaken blir så mycket bättre om Du köper kött med rejält med fett insprängt, de fettfria biffarna är ofta sega
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.