Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär
Du kan blanda äggen till en äggröra istället för att kläcka i dem hela i stekpannan. Pulbiber (turkisk chiliflakes, vanliga chiliflakes funkar också bra)
Inlägget Turkisk gryta tillagad i ugn dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 4 st tomater 2 st gula lökar 6 st vitlöksklyftor 1 aubergine 1 röd paprika 3 st siviri (turkisk paprika, kan bytas ut mot 1 grön paprika) 4-5 st potatisar 2-3 st morötter 1-2 st färska chili (kan uteslutas) Gör såhär
Jag tycker att en äggröra ska vara krämig, lätt saltad och serveras med knaperstekta bacon. Det var länge sen jag gjorde äggröra och har tydligen glömt bort hur fort det går
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.