1. Körsbär rétes (ungersk strudel)- ganska god förutom kärnan som visst var kvar. 2. Korvgryta med potatis och paprika (så klart), på stora marknadens enklare serveringar
Så vad var 2015 för år egentligen. Det här är helt klart året när det börjar dyka upp mer recept och matbilder i bloggen, mina softboxar till kameran gör ju att jag kan fota fina bilder även vintertid
Cultig Påsk. 18 Februari 2016 /. 19. 31 /. Påsk. /. Permalink /. 1. Bilder från Cult DesignHej. Hör ni tuppen som gal. Nähä, då kanske ni känner vittring av en höna med guldig tuppkam, som ropar att påsken kommer extra tidigt i år
Varför vegan. Nu ska jag reda ut lite grejer, både varför jag är vegan och varför fler borde vara det. Det här är en lång, lång lista på för- och nackdelar med en vegovärld
Hej. Det var länge sedan. Livet har varit fullt av jobb och nya familjemedlemmar också har det varit för mörkt för att få till några intressanta bloggbilder
28 Januari 2017. Hälsa,. Vardag,. Vegan. sugarbearhair. Sugarbearhair hårvitaminer. Jag kunde självfallet inte låta bli att köpa turkosa, veganska gummibjörnar till hårvitaminer
28 Januari 2017. Hälsa,. Vardag,. Vegan. sugarbearhair. Sugarbearhair hårvitaminer. Jag kunde självfallet inte låta bli att köpa turkosa, veganska gummibjörnar till hårvitaminer
Upprepa tills du har tillräckligt många tuppkammar. Dessa superhäftiga cupcakes som ser ut som den roliga kycklingen Hei Hei från Vaiana är inte så svåra att göra som det kanske ser ut
Kycklingmaränger. Maränger gjorda på italiensk maräng. De blir riktigt spröda mumsiga. Jag tänkte att jag skulle sätta dem på årets påsktårta som ska göras till påsk
Bedekvinjor med sina bedelojter på bildlånad från Marianne Stella Davidsson. Ni som trott att Halloween och främst pumpagubbarna med ljus i, är en helt och hållet amerikansk tradition som importerats rakt av från USA har jag nyheter
Skölj myntakvistarna och bred ut dem på en handduk för att torka lite. Repa bladen från stjälkarna, mixa bladen i en matberedare och häll ner sockret lite i taget tills det blir en grön pasta
Tuppkammarna gjorde jag av två olika sortsers strössel. Här är tårtan som vi serverade på Påskafton. De små kycklingarna och blomman tillverkade jag i gul marsipan och de dekorerades med silverkulor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.