Tupp i vin
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Coq au vin, 6 port
  • 1 stor ekologisk kyckling
  • 1 gul lök
  • 3 små morötter
  • 1 purjolök 3 msk smör
  • 125 g rökt sidfläskeller fin bacon (vi tog Nibble-bacon)
  • 1 flaska oekat rödvin
  • 2 lagerblad 0.5 tsk svartpeppar
  • 1.5 tsk timjan
  • några kvistar färsk rosmarin
  • 2 vitlöksklyftor Skalet från 1/4 citron några persiljestjälkar
  • 10 schalottenlökar 300 g champinjoner, färska
  • 3 msk vetemjöl
  • 1 dl vatten
  • persilja till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.