Tunnbrödskorgar med räkfyllning
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st tunnbröd
  • 400 g räkor med skal
  • 100 g kallrökt lax
  • 1.5 dl gräddfil
  • 1 msk majonnäs
  • 1 tsk senap
  • 1 st äpple
  • 5 cm purjolök
  • 2 msk hackad dill
  • salt
  • sallad
  • citron
  • 4 st tunnbröd 400 g räkor med skal 100 g kallrökt lax 1.5 dl gräddfil 1 msk majonnäs 1 tsk senap 1 st äpple 5 cm purjolök 2 msk hackad dill salt peppar sallad citron Ugn: 200° Det här behövs till 4 port:

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.