Resultatet blev små tunnbrödskorgar fyllda med kinakål, tunt skivad hjortsadel (eller oxfilé) smaksatt med hoisinsås och toppad med olika syrade grönsaker
Fyllda tunnbrödskorgarmed skagenröra och räkor. ½ kg räkor med skal. Börja med att skala räkorna. Blanda ut skagenröran med några skedar creme fraiche för en lättare och fräschare smak
Vad sägs om hemmagjorda och ätbara tunnbrödskorgar fyllda med en enkel räksallad. Vi vet att det finns färdiga tunnbrödskorgar att köpa men vi tycker självklart att det är roligare att göra våra egna och du kan lätt imponera på dina matgäster på detta sätt
Garnera med ett grönt blad som du har tillhands. Pensla tunnbröden med olivolja och forma dem i en form och ställ in dem i 175 graders ugn tills de har stelnat. Servera ett mörkt öl eller ett glas vitt vin med albarino druvan till 4 personer
Givetvis kan man ha räkor i fiskgrytan men de kan också vara med i en god förrätt. Så efter lite funderande blev det Piroger med hjälp av Frias helt fantastiska smördeg (glutenfri och mjölkfri)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.