Tunnbröd med palsternacka
Tastecelebration
Tastecelebration
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 små tunnbröd
  • Ingredienser
  • 100 gram kokt palsternacka
  • 2,5 dl / 250 gram gram vatten
  • 1 msk / 12 gram fiberhusk
  • 2 tsk / 8 gram bakpulver
  • 1 tsk / 3 gram havssalt
  • 3 dl / 150 gram glutenfritt havremjöl (mal glutenfria havreflingor själv i hushållsmixern så är du klar på ett kick)
  • 1 dl /75 gram rismjöl plus extra vid utbakning (välj själv om du fördrar fullkorn eller vitt rismjöl)
  • 1/2 tsk hela fänkålsfrön (valfritt)
  • 1 tsk hela kumminfrön (valfritt)
  • 1 msk / 6 gram neutral olja (såsom en mild oliv-, solros- eller rapsolja)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.